KEES KROKET BREDA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 104 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kees Kroket Breda. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 20:03 Food was incomplete, ordered with sateh Sauce. None was delivered. 2nd time this happened. Ordered at 17:10 and arrived at 18:50 instead of 18:00.
18 sep 2022 om 16:38 Verkeerde saus bij friet maar verder heerlijk
8 sep 2022 om 20:54 Heerlijke frietjes en snacks. En vriendelijke medewerkers :)
5 sep 2022 om 19:46 Eten was heerlijk. er mist wel 2 friet bij de menu;s en heb 6x gebeld maar niemand te pakken gekregen
31 aug 2022 om 17:11 I got the Cheeseburger menu, it was very delicious and also still hot. Also the fries, they had a fresh taste to them. Delivery by Algimar was fast, courteous and on time!! I will definitely be ordering again.
21 aug 2022 om 15:44 eten was erg lekker, en de bezorging was heel snel! jullie zijn toppers
19 aug 2022 om 14:05 We bestellen milkshakes en we krijgen geen eens rietjes erg jammer
14 aug 2022 om 18:05 Zeer vriendelijke bezorgster
3 aug 2022 om 21:25 Friet nog erg warm, kroket ook. Precies op afgesproken tijd bezorgd! (Omgeving oude Belastingkantoor)
13 jun 2022 om 19:14 Koud, verkeerder bestelling!
3 jun 2022 om 21:33 Geen bijzondere dingen, maar de kwaliteit is top. Vooral de burgers!
21 mei 2022 om 20:39 Ik had aangegeven dat ik geen zout wilden en toch kreeg ik zout op mijn friet. De frikandellen waren ook erg afgekoeld